DESPRE NOI / ABOUT US

Bună. Sunt Mela, îmi plac cărțile, limbile străine, fluturii, muzica, să fac fotografii. Lucrez în străinătate, studiez în altă țară, în România revin o dată la 2 sau 3 luni iar bagajul meu este mereu plin de cărți.

De vreo 5 ani sunt obișnuită să călătoresc, în principal în interes de serviciu dar profit și din punct de vedere turistic și cultural. Citesc și în limba engleză dar și spaniolă. Iubesc autorii români contemporani dar și cei străini.

Am acest blog de 10 luni deja (din 18 iunie 2015) dar acum vreo 2 luni am decis să îl transfer în domeniu privat și în  wordpress. Iubesc ceea ce fac, cărțile sunt cele mai importante, am o bibliotecă foarte mare și cumpăr încă cărți. Am legat prietenii și colaborări frumoase cu diverse edituri din țară dar și cu autorii români.

Iar Alex este editorul blogului, editează poze, citate dar scrie și recenzii. Fără fițe specifice generației din care face parte, ceea ce e minunat. Mersi, Alex.

Mă numesc Alexandru și am 17 ani. Sunt colaborator la acest blog din data de 27.04.2016. Îmi place foarte mult să citesc, majoritatea timpului liber mi-l petrec citind sau uitându-mă la seriale. Îmi place muzica, în general rap-ul, dar mai ascult și rock și alte câteva genuri muzicale. Sunt o persoană simplă, o persoană foarte optimistă, iar asta mă enervează uneori.

În timpul liber, când nu citesc, scriu versuri. Deși nu știu ce voi face cu ele, eu continui să scriu, ador să fac asta. Îmi plac cărțile horror, SF. Iubesc ceea ce fac și consider c-o fac bine.