Uleiuri esențiale DoTerra

Uleiul esențial de Melaleuca/arbore de ceai

Melaleuca este arborele de ceai. Este considerat uleiul limitelor energetice. Prin natura lui este dezinfectant, Melaleuca reduce energia negativă. În special eliberează relațiile de codependență și parazitare. Aceste relații toxice pot fi relații umane, cu microorganisme în corpul fizic sau pot fi ființe spirituale.

Persoana se poate simți stoarsă de energie și de forță vitală dar poate să nu fie conștientă de motivul acestei pierderi de energie. Melaleuca ajută la ruperea legăturilor negative în  aceste tipuri de relații, pentru a se forma unele conexiuni noi și sănătoase care să respecte spațiul și limitele personale ale fiecăruia. Acest „vampirism” energetic între organisme violează legile naturii.

Melaleuca ne ajută să ne conectam cu ceilalți și cu animalele în maniere care onorează și respectă activitatea celorlalți. Ajută persoanele să recunoască părțile lor care provoacă și permit să existe acest tip de asociații în primul rând.


Pe lângă aceste procese, Melaleuca determină persoanele să se debaraseze de toate tipurile de auto trădare, printre ele: a permite celorlalți să profite de timpul, energia sau talentele noastre, să permitem altora să ne absoarbă energia, a fi călcați în picioare sau făcuți responsabili de problemele altora. Melaleuca ajută persoanele în practicile de purificare și eliberare de dorințe toxice.

Emoții negative: relații parazitare și dependente una de alta, fără limite clare, slăbiciune, toxicitate emoțională

Proprietăți pozitive: limite energetice, conexiuni sănătoase și respectuase, putere, rezistenta, siguranță

Sursa: Emociones & Aceites Esenciales

www.enlightenhealing.com

#Mela

 

 

Distribuie:
Share on Pinterest

Lasă un răspuns