Uleiuri esențiale DoTerra

Uleiul esențial de Lămâie

Din punctul de vedere emoțional, uleiul esențial de lămâie este considerat uleiul concentrării. Deși lămâia aduce sprijin corpului emoțional, principalele efecte se experimentează pe plan mental. Parfumul proaspăt al uleiului esențial de lămâie mărește capacitatea de concentrare.

 

Lămâia este un ajutor minunat pentru copiii care au dificultăți la școală. Ajută oamenii să fie prezenți din punct de vedere mental, concentrându-se pe un singur lucru o dată. Lămâia elimină confuzia și mărește claritatea minții. Ajută împotriva oboselii mentale care apare de la studiu sau lectură îndelungate.

 

Lămâia este în special utilă în cazuri de tulburări de învățare. Se poate ca o persoană are dificultăți de concentrare sau se simte incapabilă să învețe. Lămâia va elimina judecățile personale privind procesul de învățare, cum ar fi: „Sunt prost.” sau „Nu sunt un elev bun.” Lămâia calmează fricile și nesiguranța și, în același timp, reface încrederea în sine însuși.

Din punct de vedere emoțional, lămâia inspiră bucurie și optimism în mod natural în suflet. Ajută persoana să scape de sentimentele de disperare și lipsa de speranță, prin refacerea sentimentelor de bucurie și fericire. Lămâia inspiră o participare jovială în prezent, acordând energie, încredere și o stare de alertă sufletească.

Emoții negative: confuzie, incapacitate de concentrare, oboseală mentală, lipsa de bucurie sau energie, probleme de învățare, vinovăție, absență.

Proprietăți pozitive: energie, claritate mentală, atenție, bucurie, rațiune.

Sursa: Emociones & Aceites Esenciales

www.enlightenhealing.com

#Mela

 

Distribuie:
Share on Pinterest

Lasă un răspuns