Uleiuri esențiale DoTerra

Uleiul esențial de Lavandă

Pe plan emoțional, lavanda este considerat uleiul  comunicării. El ajută la expresia verbală. În mod special, insecuritatea pe care o simțim când ne riscăm să ne exprimăm gândurile și sentimentele adevărate. Lavanda abordează teama profundă de a fi văzut și auzit. Persoanele care au nevoie de lavandă se ascund, blocând aceste forme de expresie adevărată.

Lavanda sprijină persoanele pentru a lăsa deoparte tensiunea ce derivă din exprimarea reprimată. Din acest lucru pot rezulta sentimente accelerate și agitație, anxietate și probleme cu somnul. Din cauza experiențelor anterioare, aceste persoane se pot simți nesigure și se tem să se exprime gândindu-se la o posibilă respingere. Sentimente puternice de a nu fi iubiți, de a fi neimportanți și de a nu fi ascultați, pot să se adauge acestei condiții.

Când persoanele învăță să își comunice sentimentele și gândurile cele mai profunde, vor rămane eliberate de propria lor închisoare sufletească. Prin intermediul unei comunicări deschise și sincere, o persoană are potențialul de a experimenta dragostea fără condiții, acceptarea și pacea minții. Prin spiritul curajos al lavandei, se poate avea libertatea de a împărtăși adevărul Eu cu alții.

Mai sus am vorbit despre rolul lavandei pe plan emoțional. Pe plan fizic se știe că ajută la un somn liniștitor prin difuzare sau inhalare directă. Eu o folosesc seară de seară iar lavanda m-a scăpat de insomnie. Lavanda se poate aplica pe răni, zgârieturi, ajutând la vindecarea acestora.

Utilizări sugerate:

• aromatic: inhalat direct sau difuzat sau puse câteva picături în palmă, frecate și inhalat

• topic: 1-3 picături pe zona gâtului, pe tâmple

Sursa: Emociones & Aceites Esenciales

www.enlightenhealing.com

#Mela

 

Distribuie:
Share on Pinterest

Lasă un răspuns