Uleiuri esențiale DoTerra

Uleiul esențial de Neroli

Neroli este un ulei esențial care unește și stabilizează. Este util în special pentru calmarea inimilor afectate de conflicte în relații. Promovează armonia în dinamica schimbătoare a  relațiilor de orice fel.

În timp, slăbiciunile celorlalți devin vizibile și ca rezultat, persoanele devin frustrate, antipatice ținând o distanță emoțională față de oamenii pe care o dată i-au iubit. Dacă nu se controlează, aceste sentimente pot duce la gânduri și comportamente disfuncționale și destructive.  Se poate ajunge la disperare și apatie, alimentându-se un sentiment de învinovățire, pedepsire și căutare de refugiu.

În mod alternativ, uleiul esențial de Neroli îl invită pe individ să dezvolte fidelitate, empatie, răbdare, iertare pentru a scăpa de dezamăgirile din relații.

Neroli ajută la evoluția pozitivă a intimității sexuale între persoane care au stat împreună suficient timp pentru a vedea contrastele din relația sexuală. Simbolizează frumusețea florilor primăvara și onorează ciclul de creație durabilă în viața unui arbore.

Neroli ajută în realizarea de stări mai profunde de conexiune în momentele intime. De asemenea încurajează persoanele să abordeze barierele emoționale care împiedică o expresie sănătoasă și o conexiune sexuală. Neroli amintește în mod subtil că aspectul cheie al fericirii într-o relație este unitatea sexuală și că trebuie să acordăm timp pentru a se realiza acest proces.

Neroli ne arată că unitatea vine din adaptare, cooperare, toleranță, perseverență și bunătate.

Utilizări sugerate:

• aromatic: inhalat direct sau difuzat sau pune 2 picături în palme, freacă palmele și inhalează

• topic: aplică 1-3 picături la nivelul inimii sau în partea inferioară a stomacului sau în spatele urechilor

Sursă: Emociones & Aceites Esenciales, www.enlightenhealing.com

#Mela

Distribuie:
Share on Pinterest

Lasă un răspuns