Info post

3 ani de blog și pagină Blogul meu de cuvinte fluturi

Bună. Revin cu o postare „aniversară”(da, sunt puțin ironică, cu mine însămi, însă). Mâine, 8 iunie 2018, blogul și pagina de Facebook, Blogul meu de cuvinte fluturi împlinesc 3 ani.

Dacă pe pagină scriu în mod regulat, pe blog nu am postat de mult timp. Ultima postare datează din 10.10.2017. De ce? Ar fi vreo două motive. După ce am pierdut tot de pe blog din cauza firmei de hosting, am recuperat ceva, puțin, și rescris unele articole. Vă dați seama că nu a fost tocmai de bun augur întâmplarea. Al doilea motiv ține de starea mea, pur și simplu nu am mai simțit nevoia să scriu, am pierdut cumva pasiunea, că să zic așa.

Ce contează pentru mine e că nu am încetat să citesc. Restul e istorie. Voi publica chiar mâine un articol (cumva „aniversarea” m-a motivat. Nu va fi un articol „tradițional”pe blog, am inițiat o altă categorie: uleiurile esențiale DoTerra (nouă mea pasiune de 1 an încoace). Va fi un articol despre un ulei esențial.

 

Mai am în ciornă un articol despre vacanța în Ibiza pe care sper să îl definitivez curând. Aș vrea să scriu și despre vizita în Londra cu ocazia convenției europene DoTerra. Apropo, voi călători foarte mult în viitor. De aceea, aș vrea să am „starea” de a împărtăși aceste călătorii.

Vă transmit gânduri bune, nu promit nimic cu privire la blog. Nu încetați să citiți și acum mă refer la cărți, nu la bloguri. See You next time! 😉

#Mela

Distribuie:
Share on Pinterest

2 comentarii la “3 ani de blog și pagină Blogul meu de cuvinte fluturi

Lasă un răspuns