Ce cred eu despre ...

Recomand librăria online Libmag.ro

Bine v-am regăsit. 🙂 Recent am primit un mail de la librăria online Libmag.ro  în care mi se propunea să descriu experiența de a cumpăra cărți de pe site, primind un voucher de 100 lei în acest sens.

Încă de la început am constatat că siteul librăriei este foarte bine pus la punct. Bara de căutare este eficientă iar siteul nu „sare”, cum se întâmplă în cazul altor siteuri ale unor firme chiar cunoscute.

Apoi am văzut că existau cel puțin două oferte, una de la editura Trei cu oferta 2+1 gratis dar și reducere de peste 80% la cărțile editurii Curtea Veche.

Există un fond de carte divers, începând cu cărți noi dar și mai vechi. Prețurile sunt acceptabile.

Am comandat trei cărți de la editura Trei, câteva de la Curtea Veche dar și niște cărți mai vechi. Le voi prezenta în luna noiembrie când revin în țară și voi putea fotografia cărțile.

A doua zi după comandă m-a contactat o persoană de la librărie pentru a mă întreba dacă le pot trimite a doua zi. Mâine deja sunt programate să ajungă.

Ce pot spune despre această experiență? A fost una plăcută, m-am bucurat să văd că mai există o librărie online unde, în plus, se pot găsi cărți și mai vechi. Nu pot decât să recomand Libmag.ro De ce nu ați vizita și voi aceasta librărie?

Mela

Distribuie:
Share on Pinterest

8 comentarii la “Recomand librăria online Libmag.ro

 1. Multumesc, multumim mult, Mela draga, pt aceasta informatie! Chiar voi vizita aceasta librarie, pt ca ai specificat ca pot fi gasite si carti mai vechi… 🙂
  Numai bine!

 2. Revin: adresa electronica este putin gresita…Mela! Se deschide altceva….cand dai clickAtunci am cautat direct pe google: adresa este libmag.ro!!!!! Si nu com.!!!!

 3. Am vizitat site-ul si, intr-adevar, arata bine. Legat de preturi nu stiu ce sa zic. Probabil acum sunt reduceri 🙂 . Dar este si perioada cand aproape toate librariile online au reduceri mai mari sau mai mici.

  1. Sunt încântată că ai vizitat site-ul. 🙂 Într-adevăr există perioade și perioade. 🙂 Acum au reducere la cărțile editurii Polirom, sunt multe cărți la 7.99 lei. 🙂 Pot spune că sunt tentată deși în ultimul timp nu am mai cumpărat cărți deoarece am multe necitite și spațiul este 120% ocupat. Ce ai mai cumpărat tu, Mirela? 🙂

   1. In ultimele luni tot am mai luat carti, nu multe sau nu atat cat as fi vrut 😉 . Insa am incepu octombrie cu dreptul 😉 „Seductia apei” de Monica Ramirez (mi-am propus sa imi iau treptat toate cartile autoarei 🙂 ) si „Ecouri de pe strada Scotia” de Samantha Young.

    1. Am şi eu „Seducția apei” iar primul volum din seria Alina Marinescu l-am citit acum ceva timp. 🙂 Îți pot spune ca luna octombrie este una foarte bună pentru citit în cazul meu. Am citit ideea 8 cărți și citesc în tot timpul liber. 🙂

Lasă un răspuns