Recenzie

Recenzie Cartea asta se vinde precum pâinea caldă de Ariel Constantinof

Întâmplător am aflat de Ariel, urmărind un vlog de-al lui. Este un tip carismatic care știe ce vrea. Îmi aduc aminte că vlogul vizionat era despre o camera foto care imprima pozele pe hârtie direct. El prezenta avantajele și dezavantajele achiziționării unui asemenea gadget. Pot spune că nu mi-am cumpărat camera aceea datorită sfaturilor lui.

Recent am urmărit vlogul lui „Am scris o carte” și așa am ajuns să îi citesc cartea care nu știu în ce măsură ce se vinde ca pâinea caldă dar știu sigur că prezintă o viziune total nouă asupra muncii, a pasiunilor, a timpului dedicat muncii, a vieții în general.

El ne spune ceva ce pare absurd la prima vedere: că putem face bani din pasiunile noastre și că nu e nevoie să mai stăm ore în șir în multinaționale și să ducem o viață plictisitoare, fără timp liber, fără satisfacții, o viața ternă, fără finalitate fericită.

Cartea o puteți descărca din linkul de mai jos gratis. Astfel veți afla cum Ariel și-a făcut din placerea pedalatului pe bicicletă o afacere la care mulți nu s-ar fi gândit, cel puțin nu în felul în care el a văzut lucrurile.

Pe Ariel Constantinof îl găsiți pe YouTube tastând Ariel Constantinof  (nu am reușit să iau linkul) și pe Facebook AICI, blogul lui aici: arielu.ro

Cartea o puteți descărca in format Pdf, Epub sau Mobi din partea de jos a paginii AICI

Vă aștept cu impresii după lectură pentru că sigur veți avea impresii de tot felul. E genul de carte care nu lasă pe nimeni indiferent, ci schimbă chiar mentalități adânc înrădăcinate.

Lectură frumoasă!

Ce v-ați propus să citiți în perioada asta?

Eu citesc volumul doi din „Oamenii fericiți citesc și beau cafea”, respectivă „Viața e ușoară, nu-ți face griji„. Am citit 164 pagini dintr-un foc și azi o termin.

Vară frumoasă! 🙂

Mela

 

Distribuie:
Share on Pinterest

Lasă un răspuns