Info post

Probleme cu contul Facebook

Bună tuturor. Astăzi este a 6 – a zi de când contul meu Facebook nu mai funcționează. Nu, nu m-a raportat nimeni, doar că la expirarea sesiunii nu mi-a acceptat parola.

De-abia am scăpat de problema cu pierderea datelor că iată am una nouă și destul de frustrantă. Până și în „paradis” sunt problemuțe. 🙂

Am recurs la diverse metode dar, din păcate, tot nu reușesc. Postez în schimb aici pe blog (recenziicartibune.ro). Zilele astea au apărut: interviul cu Sabina Burdujan, autoarea nuvelei „Suflet pierdut” AICI, cel cu sensibila scriitoare Sanda Florina Cojocaru îl găsiți AICI, am repostat un concurs mai vechi cu Doina Strulea tocmai AICI și a ei carte „Vioara din mansardă” și interviul cu Camelia Cavadia pe care îl puteți citi AICI dar și interviul cu Doveline Marja, scriitoare pe platforma Wattpad, de găsit AICI.

Pentru a fi la curent cu noile postări vă puteți abona prin email la blog sau să intrați pur și simplu pe blog aici: recenziicartibune.ro.

L-am rugat pe Alex să distribuie postările de pe site pe pagina blogului: Blogul meu de cuvinte fluturi însă postările nu apar.

Ar fi ok ca toți care citesc această postare să o distribuie pe Facebook. Vă mulțumesc anticipat. Sper să revin cât mai curând.

P. S. Simt că fluturii din cuvintele mele au un zbor chinuit dar știu că vor reîncepe să zboare liberi dacă las timpul să treacă puțin.

# Mela

Distribuie:
Share on Pinterest

5 comentarii la “Probleme cu contul Facebook

  1. O fii cazul sa porti ceva rosu anul acesta, stii tu…mereu probleme se tin lant de tine…..ha,ha,haaa….facem haz de necaz….am postat deja….sper sa te fii ajutat, o zi minunata iti doresc!!!!

    1. Salut Dela.:) Da, problemele se cam lipesc de mine dar nu știu dacă culoarea roșie ar fi o soluție. 😉 Mulțumesc pentru distribuire, Dela. Ești mereu acolo la nevoie, cel puțin pentru mine. 🙂

  2. Vai, ce mă speriasem! Nu te mai găseam deloc şi am zis că m-ai blocat din greşeală …Deci te aşteptăm cu drag să revii… Baftă! Te puup

Lasă un răspuns