Interviu

Interviu 151 Doveline Marja – Wattpad

1. Bună. Ce ne împărtășești despre tine?

Sunt elevă la un liceu din București, îmi place să mă implic în diferite proiecte, sunt veselă și îmi place să îmi fac prieteni noi.

2. Ce semnifică lectura în viața ta cotidiană?

În mod special mă ajută să îmi îmbogățesc cunoștințele. O carte bună îmi dă posibilitatea să mă transpun în locul personajelor, să anticipez evoluția poveștii și nu in ultimul rând reprezintă o sursă de inspirație.

3. Cum a venit dorința de a scrie?

Oarecum ,, împinsă” de prietenii care deja scriau pe Wattpad și din dorința de a-mi demonstra mie că pot și eu să scriu.

4. Ce reacții au avut cititorii tăi?

Am primit feedback-uri pozitive, îmi apreciază ideile, sentimentele pe care personajele le transmit, primesc sugestii pentru următoarele capitole, sugestii care uneori mă ajută mult.

 

5. Cât de important e Wattpad pentru tine?

Datorită acestei aplicații am început să apreciez cărțile și să citesc mult mai mult decât în perioada anterioară descoperirii aplicației, deci pot spune că este important.

6. Ai publicat sau plănuiești să faci acest lucru?

Pe aplicație am publicat și intenționez să public în continuare însă tipografic drumul pe care îl am de parcurs este destul de lung și mai este loc de îmbunătățiri în lucrările mele .

7. Ce fel de cărți scrii și de ce?

Genurile pe care le-am abordat sunt aventură, dragoste și ficitiune pentru adolescenți. Am ales aceste genuri întrucât îmi dau posibilitatea să exprim sentimente ale unor personaje care percep viața într-un mod realist.

8. De ce ți-ai ales acest pseudonim?

Totul a pornit de la un gând și un joc de litere. Îmi plăcea numele Dove și am ales să îi adaug alte trei litere astfel a ieșit Doveline, A este inițiala numelui meu Anda, iar Marja este varianta puțin modificată a numelui Maria.

9. Crezi că tinerii citesc mult sau puțin?

Consider că tinerii citesc foarte puțin. Lectura necesită timp, iar tinerii nu sunt dispuși să acorde timp cititului fiind preocupați de multe ori cu activități mult mai simple.

10. Ce scriitori preferați ai?

Câțiva autori care m-au atras prin lucrările lor sunt: William Shakespeare, Ioan Slavici, iar din cei contemporani Oana G. Arion, Corina Cîndea, Carolina Hills, Georgiana Sandu, Gayle Forman.

11. Recomandă-ne cărțile tale preferate din acest moment.

Dintre cărțile citite recent recomand următoarele titluri: Seria ,,Nemuritori” a Oanei G. Arion, ,, Dacă  rămâne de Gayle Forman, cărțile scrise de Cassandra Clare și cartea publicata pe Wattpad de Carolinei Hills ,,Iubirea mi-a salvat viața”.

12. Unde te putem citi (un link, te rog)?

http://www.wattpad.com/user/DovelineA_Marja

13. Un mesaj pentru cei ce scriu pe Wattpad. Mulțumesc.

Fiecare dintre noi contribuim la creșterea și dezvoltarea aplicației. Dați o șansă cărților și scriitorilor noi astfel pot fii descoperite viitoare valori.

# Mela

Distribuie:
Share on Pinterest

2 comentarii la “Interviu 151 Doveline Marja – Wattpad

Lasă un răspuns