Postare librărie

Libris – librărie online și editură

Libris.ro împlinește pe 20 mai 2017 – 8 ani de existență !

Cea mai de încredere librărie online din România, Libris.ro, este o divizie a companiei  Libris SRL, înființată în anul 1991, la Brașov.

Povestea de succes Libris.ro este mai mult decât meritul echipei dedicate și pasionate din spatele acestui proiect, este meritul iubitorilor de carte din întreaga țară, care ne demonstrează an de an că există încă interes pentru cartea în format clasic.

Prin magazinul virtual, Libris pune la dispoziția cititorilor o ofertă de peste 110.000 de titluri de carte în limba română și în engleză (29.000 de titluri în limba română și peste 80.000 în limba engleză), peste 2.100 de albume muzicale, 700 de filme și o varietate de jocuri pentru copii.

Strategia de dezvoltare Libris.ro pune accent pe diversificarea categoriilor de carte disponibile în magazinul online, în mod special cu accent pe educație și dezvoltare personală.

Colaborăm cu mai mult de 500 de furnizori din țară și din străinătate pentru a acoperi o gamă largă a domeniilor de interes: albume de artă, beletristică, dezvoltare personală, biografii, carte școlară, sănătate, religie etc.

Prin contactul rapid cu editurile, experiență și profesionalismul echipei, oferta actualizată permanent, dar și prin pasiunea pentru cultură, Libris aduce aproape, tuturor celor interesați, stările de spirit și orizonturile deschise pe care doar lectura și muzica le pot oferi.

În decembrie 2014 Libris.ro s-a alăturat proiectului Salvați Copiii, de reducere a ratei mortalității infantile în România, modalitatea de donare pusă la dispoziția utilizatorilor fiind una foarte simplă. La fiecare comandă plasată pe Libris.ro, acestora li s-a oferit opțiunea de a dona pentru Salvați Copiii 1 leu, 3 lei, 5 lei, 10 lei sau o altă sumă.

În 15 luni de la lansarea acestui parteneriat s-au dotat 3 maternități cu echipamente ultra-performante în valoare totală de 70.000 euro. Astfel, prin disponibilitatea lor şi prin donaţii, Libris.ro şi Organizația „Salvaţi Copiii” România, au reuşit să doteze Maternitatea „Filantropia” Bucureşti cu cel mai performant incubator (în martie 2015), Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Cluj-Napoca, cu cea mai performantă masă de resuscitare din lume (în octombrie 2015) şi Spitalul de Obstetrică și Ginecologie „Dr. Ioan Aurel Sbârcea” Braşov, cu un incubator performant şi un monitor de funcţii vitale.

Tot în anul 2014, am făcut pasul firesc spre facilitarea apropierii publicului de valorile și talentele literare, prin proiectul Libris Editorial, un partener de încredere pentru scriitorii de toate vârstele și toate generațiile. Astfel,
Libris Editorial este cel mai nou proiect al brandului Libris, alături de cea mai mare librărie online din România, de cea mai cunoscută librărie din Brașov, Librăria Șt. O. Iosif și de Casa de Producții Libris Brașov.

Având în spate oameni pasionați, cu o experiență îndelungată în distribuția, promovarea cărților și organizarea evenimentelor culturale în țară și în străinătate, Libris Editorial a reprezentat pasul firesc făcut pentru a întări apropierea publicului de valorile culturale autohtone.

 

Silvana Enache (Libris)

Distribuie:
Share on Pinterest

Lasă un răspuns