Postare de scriitor

Dorina Neagu Stanciu despre noul roman

Dragi cititori,

Sunt încântată să vă anunţ publicarea recentă a celui de al cincilea roman al meu – “Jocul de-a spionii”. Am rămas fidelă genului abordat încă de la debut, aşa că şi “Jocul de-a spionii” este tot un roman de ficţiune din categoria dragoste/suspans.

Acţiunea lui inflamată de mister se derulează în ritm allegro în California, mai întâi în Newport Beach şi apoi în Los Angeles.

Vreau să punctez că, în aproape orice poveste, undeva stă ascuns un mic – atât de mic încât flirtează cu imperceptibilul! – sâmbure de adevăr!

“Jocul de-a spionii” nu constituie o excepţie în acest sens…
Când eram în clasa a VI-a, la o şcoală generală din Brăila, un grup de colegi au iniţiat o organizaţie de mici spioni. Îşi făcuseră o pasiune din a urmări profesori şi chiar colegi. Organizaţia se numea “Trandafirul galben”, iar membrii ei notau într-un anume caiet observaţii adesea scandaloase despre subiecţii atenţiei lor ilicite. N-am făcut parte din acea organizaţie, dar m-a impresionat curajul acelor colegi de clasă.

 

Trebuie să menţionez că eram în comunism şi că orice “organizaţie” nefondată, neiniţiată de preşedinte, de partidul comunist, sau de Uniunea Tineretului Comunist se situa cu succes în afara legii!

Cu această întâmplare in the back of my mind, am creat o poveste nouă, marcată de suspans. I-am plasat acţiunea în California, pentru că The Golden State m-a fascinat şi continuă să-mi fascineze amintirile şi să-mi alimenteze încântătoare nostalgii. Los Angeles este oraşul în care am păşit pentru întâia oară pe pământ american. Newport Beach e locul unde am făcut cunoştinţă cu oceanul Pacific. Când locuiam în Palm Springs, eu şi soţul meu acolo veneam adesea la plajă.

Nu vreau să vă alterez plăcerea de a descoperi dumneavoastră înşivă the twists and turns ale acestui roman, aşa că nu vă voi oferi prea multe detalii despre “Jocul de-a spionii”…

Doar o introducere sumară, limitată de premeditată parcimonie!
Un incident neplăcut, iscat la testul de literatură creativă, îl convinge pe James să-i dezvăluie colegei sale Sarah că „o place enorm”. Pe parcursul unui an, dragostea lor adolescentină evoluează până la iubire pasională, în ciuda antagonismului feroce dintre tatăl lui Sarah şi mama lui James.

Ca şi cum familiile lor nu le-ar crea destule probleme, o organizaţie de spioni amatori din liceul lor le sabotează legătura sistematic şi extrem de eficient. Jocurile periculoase ale acesteia se soldează cu sinuciderea mamei lui Sarah.   Unsprezece ani mai târziu, iubirea inactivă a celor doi tineri erupe din nou ca un vulcan…

Vă invit cu drag să citiţi “Jocul de-a spionii”! Îl găsiţi alături de celelalte romane ale mele, pe Amazon.com. Puteţi uza de “Look inside” feature, din colţul din dreapta sus al cărţii pe Amazon, ca să citiţi începutul romanului şi fragmente din el. Vă mulţumesc! Lectură plăcută!

Cu mare drag,
Dorina Stanciu,
autoarea romanelor: Serenadă Întreruptă, Fata lui Dracula, Mireasa din Renaştere, Dragoste la prima ninsoare şi Jocul de-a spionii
https://www.amazon.com/dp/1546308504/ref=pd_rhf_dp_p_img_3?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=NC2C6TKVZP7NZC3XEC89

Dorina Neagu Stanciu

Distribuie:
Share on Pinterest

4 comentarii la “Dorina Neagu Stanciu despre noul roman

  1. Descrierea acțiunii m-a făcut foarte curioasa și mi-a trezit amintiri !
    De abia aștept sa o citesc ….
    Pupici !

Lasă un răspuns