Info post

O nouă colaboratoare a blogului

Dela Iovan este noua colaboratoare a blogului pe partea de documentare dar poate să scrie și recenzii dar și alte articole. De ceva timp mă ajută să găsesc autori români mai puțin cunoscuți, personalități din alte domenii dar și cărți interesante, de aceea am decis să fie oficial colaboratoare. Plus de asta, mereu m-a impulsionat sa merg mai departe prin linkurile trimise zilnic de ea. Îți mulțumesc, Dela. 🙂

Reacția ei la propunerea mea a fost extraordinară. A zis că se simte onorată dar eu i-am zis că nu sunt demnă de această onoare pentru că nu sunt vreo personalitate.

Dela are un blog în blogspot aici: https://blogulmeudecartisihandmade.blogspot.com.es/ unde îmbină pasiunea ei pentru handmade (lucru de mână) cu cea pentru lectură dar face și desene foarte frumoase.

Are și o pagina de Facebook cu același nume AICI.

Ceea ce face este deosebit și pune suflet în crearea unor obiecte de lucru de mână după fotografii celebre sau diverse simboluri.

Locuiește în Spania momentan dar a locuit și în Italia la un moment dat. Este pasionată și de scrisori, am primit deja trei scrisori de la ea însoțite de mici obiecte handmade și semne de carte.

Dela, îți mulțumesc în primul rând pentru prietenie dar și pentru faptul că ai acceptat să fii parte din blogul meu. Știu că va fi o colaborare fructuoasă și deosebit de interesantă.

Mela

Distribuie:
Share on Pinterest

12 comentarii la “O nouă colaboratoare a blogului

 1. Multumesc din <3 Mela, sa stii ca ziceam sincer ca ma simt onorata pt ca TU esti o celebritate pt mine; sper doar sa fiu la altura asteptarilor tale… eu sunt perseverenta, vom trai si vom vedea, o seara minunata iti doresc!!!!

  1. Cu mare drag, Dela, o meriti. 🙂 Cât despre „celebritate” mor de râs deoarece eu sunt altfel, zurlie, rebelă dar celebră în niciun caz. 🙂 Sper să nu te dezamăgesc eu din punctul de vedere al acestei celebrități.
   Mă bucur însă enorm că eu însemn ceva pentru tine. 🙂 Tu însă ești persoană loială, inteligentă, interesată de tot ce e frumos, lucru de mână minunat și cărți interesante și de artă în general de aceea mă simt foarte norocoasa să te am alături de mine. 🙂

 2. Ce bine ca in vremurile astea in care mai mult se vorbeste si se scrie ”urat” (a se citi ….se jigneste, se judeca prea rapid), putem citi
  randuri cu multe cuvinte frumoase de apreciere!
  Bravo, fetelor! Va rog, nu va suparati, ca v-am ”facut” fete, eu asa va simt! 🙂
  Va doresc amandurora multe succes in tot ce doriti sa realizati!
  P.S. . Fiica mea – cred – ca e aproape de varsta voastra…deci voi pentru mine sunteti FETE! Si inca faine! 🙂

  1. Manuela dragă, mulțumesc pentru cuvintele frumoase. 🙂 Și, da, suntem fete, nu ne supărăm, din contră, ne simțim ok (sper că și Dela 😉 ). Iar tu pentru mine personal ești o fată tare de treabă, chiar dacă te cunosc doar virtual. Ești o minunăție de femeie plină de viață! Bravo! 🙂 Poate avem șansa să ne și întâlnim. Spor în toate, Manuela și rămâi mereu așa cum ești, o specială! 🙂

  2. Multumesc din suflet Manuela pt cuvintele tale….ufff…mă faceti des să mă emotionez…cel putin nu ma vede nimeni…nu am cuvinte…vă multumesc sincer, cu toata inima.
   PS: intradevar ma simt „fată” chiar copila cateodata…asta e…

 3. Mela să stii că m-ai impresionat cu poza cu mărgăritarul….am si plans că ai fost atentă la florile mele preferite, mulțumesc!!!

  1. Nu vreau să plângi, Dela. 🙁 Vreau să te pot impresionez și de acum încolo, draga mea. 🙂 Tu cu siguranță mă surprinzi zilnic prin orice postezi. 🙂

Lasă un răspuns