Info post

Am revenit!

Am revenit, în sfârșit.

Siteul meu recenziicartibune.ro a funcționat cu numele inițial, Blogul meu de cuvinte fluturi din 18. 06. 2015, pentru a prelua ulterior numele actual, asta până în data de 15. 03. 2017 când, în urma unui atac cibernetic, serverele firmei de hosting au căzut, iar nu de mult timp mi s-a comunicat că toate datele au fost iremediabil pierdute. Am recuperat folosind o metoda clasică vreo zece articole mai vechi pe care urmează să le includ ulterior.

Având în vedere toată situația de fapt, voi încerca să privesc în principal în viitor deoarece trecutul este în mod inevitabil istorie.

Țin să mulțumesc colaboratorilor, fie ei edituri sau autori pentru înțelegere. Voi recupera timpul pierdut cumva.

Distribuie:
Share on Pinterest

10 comentarii la “Am revenit!

  1. Uffff ce nu-mi place cand se pierde totul… efortul vostru parca n-ar fii existit….dar tu esti puternica Mela si nimic nu te opreste….mult succes in continuare si nu te abate…suntem toti alaturi de tine!!!!

  2. Ma bucur Mela! Sper sa fie totul bine. Bafta in conrinuare! Si putere.
    Eu voi fi o periada absenta dar cu sufletul sunt alaturi de tine.

  3. Mela…tu ai articolele acolo in tine…..da, e naspa sa pierzi munca dar e important ca nu te-am pierdut pe tine.Toi toi spre viitor te pup

    1. Salut, Moni. 🙂 Ești o drăguță, ca întotdeauna. 🙂 Îți mulțumesc pentru susținere. 🙂 Mult spor și ție în tot ce faci.:)

Lasă un răspuns