Recenzie

Recenzie Drumul spre libertate de Alis Tieran *Cristina

 

Titlul: Drumul spre libertate
Autor: Alis Tieran
Editura: ePublishers
București, 2014
Nr. pagini: 475

Mulțumesc autoarei pentru carte.

Garry este un băiat crescut doar de mătuşa lui. El acum este avocat, iar când un caz al său este mutat la New York, profită de această ocazie pentru aș întâlni tatăl. Crescuse fără părinţi deoarece tatăl lui avea interdicţie de a-l vedea iar mama lui a decedat cu mulţi ani în urmă.

 

Face cunoştinţă cu toţi prietenii şi partenerii tatălui său şi se integrează foarte repede printre cei apropiaţi. Însă după un timp, tatăl său întâmpină nişte probleme care-l bagă la închisoare fiind acuzat de crimă.

Partenerul său de afaceri, omul în care avea cea mai mare încredere, încearcă să-l omoare dar planul său a luat o întorsătură uimitoare. Iar atunci principalul suspect devine Henry Henderson.

Garry încearcă să-şi ajute tatăl, dar se îndrăgosteşte de cea mai periculoasă femeie, de iubita guvernatorului Roger Patman. Şi ea a început să ţină la el, dar această iubire era imposibilă din punctul de vedere al lui Christine. Roger voia s-o omoare pe ea şi pe mama ei dacă află că nu îi este fidelă.

Roger le va da toate planurile peste cap, iar el era convins că Henry trebuie să rămână în închisoare pentru a-şi duce la bun sfârşit planul. Garry este prima lui ţintă. Oare este Roger un om chiar atât de periculos? Oare va renunţa Garry la iubirea lui pentru Christine?

Mi-a plăcut mult această carte deoarece este vorba despre dreptate, iar cel mai mult m-a enervat nedreptatea făcută de către Roger.

Cartea o puteți cumpăra de AICI cu 40% reducere.

Lectură plăcută!

# Cristina

Distribuie:
Share on Pinterest

Lasă un răspuns