Recenzie

Recenzie Dragoste fierbinte de Sandra Brown * Cristina

 

Titlu: Dragoste fierbinte

Autor: Sandra Brown

Editura Miron

București, 1995

Nr. pagini: 223

Gen: Romance

Notă: 8/10

Totul a început într-o seară când Scout Ritland a fost invitat la o petrecere datorată succesului avut în afacerea cu un hotel.
Pentru Scout acea seară era total plictisitoare până a zărit-o pe fata îmbrăcată în alb cu chipul de înger. Ea îi tot făcea cu ochiul, lucru ce îl determină să nu-şi mai ia ochii de la ea.

Cu mişcările ei senzuale, îl ademenise pe bietul Scout în pădure, ceea ce pentru el era o fericire deoarece credea că-i va oferi ce are nevoie. Dar el s-a trezit cu un glonţ în picior. A leşinat. Iar când s-a trezit şi-a dat seama că se află pe o insulă însorită, un loc necunoscut lui.

Acea fată pe nume Chantal îl aduse cu forţa pentru că el putea să le ofere, ei şi locuitorilor, un lucru de care au cea mai mare nevoie. El nu este de acord cu această propunere, aşa că încearcă să părăsească insula. Dar sentimentele care prind viaţă în el, par mai puternice decât dorinţa de a părăsi acel loc.

Se îndrăgosteşte de Chantal, dar îşi dă seama că sentimentul nu este reciproc. Încearcă să îi ofere lucrul care este cel mai important pentru ea, dar este conştient că ea doar profită de iubirea lui.

Oare va părăsi el insula şi o va lăsa baltă sau va lupta pentru binele ei şi al locuitorilor? Oare se va îndrăgosti Chantal de Scout sau îl va lăsa să plece? Rămâne de văzut după ce citiţi cartea!

M-a fascinat absolut total această carte. Îmi doream un final fericit deoarece m-am îndrăgostit de cele două personaje. Îmi pare rău că nu are o continuare pentru că aş fi citit-o cu drag.

Despre Sandra Brown

Sandra Brown este un talent multilateral. Ea a fost model, actriţă, femeie de afaceri, personalitate TV şi, de la prima carte publicată în 1981, a cucerit America, devenind autoare de bestseller-uri, obţinând numeroase premii literare.

# Cristina

Distribuie:
Share on Pinterest

6 comentarii la “Recenzie Dragoste fierbinte de Sandra Brown * Cristina

  1. Si eu am citit cateva carti scrise de aceasta autoare! Imediat dupa 1990! E placut, chiar relaxant sa citesti una, doua carti, chiar apoi parca sunt…”trase la sablon”! Parerea mea! 😉

    1. Părerea mea e identică, Manuela. 🙂 E o recenzie mai veche scrisă de Cristina, o colaboratoare mai veche a blogului.

    1. Da, te cred Geo. 🙂 Fiecare avem gusturile diferite și în asta stă frumusețea diversității. 🙂 Ce mai citești?

Lasă un răspuns